OKUL AİLE BİRLİĞİ YILLIK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

Milli Eğitim Bakanlığı Okul- Aile Birliği Yönetmeliği’nin 7-(1)  Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul- Aile Birliğinin tabiî üyesidir. Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı 30 Kasım 2023 Perşembe günü saat 15.15’te aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okulumuzda yapılacaktır.

Okul – Aile arasındaki bütünleşmenin gerçekleştirilmesi, veli ve okul arasındaki iletişimin güçlendirilmesi, eğitim – öğretimi geliştirici faaliyetlerin desteklenmesinde büyük anlam taşıyan bu toplantıya tüm velilerimizin katılımını bekler, sağlık ve mutluluklar dileriz.

GÜNDEM:

1- Açılış ve Yoklama

2- Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

3- Okul Aile Birliği Yönetmeliği Hakkında Bilgilendirme

4- Geçici Divan Teşekkülü (Başkan ve Yazman seçimi) ve Divan Kurulu Başkanı ile yazmanın Seçimi

5- Okul Müdürü Sedat ER'in Konuşması

6- Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun Görüşülerek onaya sunulması

7- Yeni Yönetim ve Denetleme Kurulunun Seçilmesi (Denetim Kuruluna Veliler Arasından 1 Asil, 1 Yedek; Yönetim Kurulu 5 Asil, 5 Yedek)

8- Okulun ve öğrencilerin ihtiyaçlarını dikkate alarak hazırlanan tahmini bütçenin görüşülmesi,

9- Okul sosyal etkinlikler kuruluna veli seçimi(İki kişi)

10- Öğrencilerin sosyal etkinlik çalışmalarına yardımcı olacak gönüllü velilerin seçimi.

11- Öğrenci Kulüpleri hakkında bilgi verilmesi.(Veli başvuru formlarının dağıtımı)

12- Okulun eğitim-öğretim kalitesinin yükseltilmesine ilişkin teklifler ve öneriler

13- Akademik başarının arttırılmasına yönelik yapılacak çalışmalar.

14- Okul ve öğrenci sorunlarının görüşülmesi.

15- Okul öncesi eğitimin önemi hakkında bilgi verilmesi.

16- Dilek ve Temenniler

17- Kapanış.