Okul Müdürümüz Sedat ER'in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm ecdadımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyor; Aziz Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum.


Değerli Öğrencilerimiz, Velilerimiz ve Öğretmenlerimiz

Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 100. yıldönümüne ulaşmanın onurunu ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.

19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlayan kurtuluş mücadelesi, her türlü imkânsızlığa rağmen Aziz Milletimizin bağımsızlığına kavuşabilmek için yaşlısıyla genciyle topyekûn inanç ve kararlılıkla büyük bir zaferle sonuçlanmış, Mustafa Kemal ATATÜRK’ün, “Türk Milletinin tabiat ve şiarına en uygun idare, Cumhuriyet idaresidir.” dediği çağdaş bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulmuştur. 

Türk Milleti, Cumhuriyet’in ilanından bu yana kararlı adımlarla aydınlık geleceğine yürümekte ve muasır medeniyeti yakalamış modern ve büyük Türkiye ideali yolunda hedeflerini gerçekleştirmektedir. Bizler de atalarımızın emaneti olan vatanımıza ve Cumhuriyetimize tüm kazanımlarıyla beraber sonsuza kadar sahip çıkacak ve gelecek kuşaklara her alanda gurur duyacakları bir ülke bırakmak için çalışacağız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm ecdadımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyor; Aziz Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum.

                                                                                                                                                                                                                                      

 

 

 

            27-11-2023          27-11-2023         27-11-2023

 



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 160  kişi beğendi