OKUL MÜDÜRÜMÜZ SEDAT ER'İN KARNE MESAJI

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemini bugün itibariyle tamamlamış bulunuyoruz. Emeklerinden ve gayretlerinden dolayı tüm öğretmen arkadaşlarımı yürekten kutluyor, öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına iyi tatiller diliyorum.


2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemini bugün itibariyle tamamlamış bulunuyoruz. Öncelikle emeklerinden ve gayretlerinden dolayı tüm öğretmen arkadaşlarımı yürekten kutluyorum.

 

Değerli Velilerimiz,

 

Sabahın erken saatlerinden itibaren çocuklarımızı büyük bir sabırla her gün yataklarından kaldırıp okula uğurlayan, çantalarına beslenmelerini koyan, okula devamlarını sağlayan ve eğitimleri konusunda bizlere yardımcı olan fedakâr velilerimize idareci ve tüm öğretmenler adına teşekkür ediyorum. Değerli veliler çocuklarımız bugün karnelerini aldılar. Özellikle minik öğrencilerimiz büyük bir heyecanla eve geldiler. Sizden beklentimiz; karnelerine bakmadan önce yavrularınızı sıkıca kucaklayınız. Çünkü hiç bir çocuğumuzun değeri ve önemi sayılarla ölçülemez. Dolayısıyla karnelerindeki sayısal değerler çocuklarınızın karşılığı değil, okulda öğrendikleri bilgi ve davranışları ne derece öğrendikleri ve özümsediklerinin göstergesidir. Bu sebeple değişkendirler ve öğrencilerimizin çabalarına bağlıdır. Değerli veliler, tatil dönemleri aile içi iletişimi ve birlikteliği kuvvetlendirmek için bir fırsattır. Kendi ayakları üzerinde durabilen, özgüvenli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan en önemli unsurda aile içi etkili iletişim ve koşulsuz sevgidir. Birlikte geçireceğiniz zamanlar ve çocuklarınıza göstereceğiniz ilgi neticesinde onları ikinci döneme hazırlamış olacaksınız.

Bu duygu ve düşüncelerle daha motive olmuş bir şekilde ikinci döneme başlamayı ümit ediyor, tüm eğitim camiasına iyi tatiller diliyorum.

 

19-01-2024          19-01-2024          19-01-2024

                             

 19-01-2024          19-01-2024

 

 

 

 

 



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 85  kişi beğendi