Cumhuriyet İlkokulu
BEŞİKTAŞ MAH. DEFNE CAD. CUMHURİYET İLKOKULU BLOK NO: 1 AYANCIK / SİNOP

VİZYON

CUMHURİYET İLKOKULU’ndan mezun olan bir öğrenci: Atatürkçü bir birey olmalı, Milli değerlere sahip olmalı, Vatanını sevmeli, Mutlu ve erdemli bir insan olmalı, Hak, görev ve sorumluluk bilinci taşımalı, Kendisi ve yaşadığı toplumla barışık olmalı, Yeteneklerinin bilincinde ve bu yetenekleri kullanabilecek alt yapıya sahip olmalı. Kendisini yazılı ve sözlü olarak ifade edebilmeli, Dünya vatandaşı olmalı, Uygar ve yenilikçi olmalı, Araştırmalı, sormalı, ve sorunlara yanıt aramalı, Özgür düşünebilmeli, Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür bir Türk genci olmalı....

MİSYON

Biz,öğrencilerimize saygı duyar,değer verir,destekleriz. Biz, öğrencilerimiz var olduğu için varız. Biz, okulu yaratıcı ve organize bir ortama sahip olacak şekilde planlamak ve geliştirmek,öğrencilerimizi ilgi ve kabiliyetleri doğrultusunda hayata ve üst öğrenime hazırlamak,öğrenciyi toplum içindeki rollerini yapan,başkaları ile iyi ilişkiler kuran,işbirliği içinde çalışabilen,çevresine uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bireyler olarak yetiştirmek için varız. Biz,bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmeleri için varız. Biz, bütün öğrencilerimizin bilgiyi üreten,kullanan ve yayan bireyler olmalarını sağlamak için varız. Biz,rakip olarak kendimizi görürüz;azimli ve kararlıyız. Bizim, bütün çalışmalarımızın odağı ÖĞRENCİLERİMİZDİR.

NORMAL

KALORİFERLİ

İLÇE MERKEZİNE YAKLAŞIK 1 KM UZAKLIKTADIR.

BEŞİKTAŞ MAH.

Proje Çalışmaları

eTwinning :Geleneksel Türk El Sanatlarına Yolculuk AB projesi:Temel Eğitim Okullarında Demokrasi Kültürünün Geliştirilmesi